У Києві через уламки БпЛА зайнялася пожежа

Фото: ГСЧС (иллюстрация) Уламки збитих дронів впали в Дарницькому районі на відкритій місцевості

Російські окупаційні війська в ніч проти п’ятниці, 25 жовтня, знову спрямували ударні дрони-камікадзе типу Shahed-136 на Київ. У столиці кілька разів за ніч оголошували повітряну тривогу, працювали сили ППО.

У Києві внаслідок падіння уламків в одному з районів столиці виникла пожежа, яку вже ліквідували. Про це у п’ятницю, 25 жовтня, повідомили на офіційному Telegram-каналі Київської міської військової адміністрації.

В КМВА зазначили, що протиповітряна оборона працювала в Київській області та в самій столиці.

“Внаслідок нічної повітряної атаки безпілотників армії РФ по Києву в столиці зафіксовано падіння уламків. Зокрема в Дарницькому районі міста уламки збитих ворожих дронів призвели до загорання на відкритій території дерев та трави. Пожежу оперативно ліквідовано”, – йдеться у повідомлені. 

У ніч на 25 жовтня у Києві та області двічі за ніч працювала протиповітряна оборона.

Мешканців столиці просили залишатися в укриттях до відбою повітряної тривоги.

У Повітряних силах ЗСУ оголошували загрозу застосування ворогом ударних БпЛА для столиці о 00.25 та близько 3.00. Також тривога була на Київщині, там теж працювала ППО.

Вибухи вночі пролунали у Львівській області

Раніше повідомлялося, що вибухи пролунали на Київщині

Нагадаємо, російські війська здійснили авіаудар по Куп’янську на Харківщині. Внаслідок атаки відомо про загиблу та десятьох поранених.

Джерело Блогинг