У Києві жінка обкрадала квартири під виглядом прибиральниці

Жінка обкрадала квартири киян під час прибирання

Жінку спіймали на “гарячому”, коли вона виносила з квартири клієнтів 2300 доларів та 13 тисяч гривень.

У Києві правоохоронці затримали жінку, яка обкрадала квартири під час прибирання. Загальна сума збитків, завданих трьом потерпілим, складає більш ніж 270 тисяч гривень. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в понеділок, 12 серпня.

 

Слідство встановило, що зловмисниця пропонувала послуги з прибирання квартир киянам. Користуючись довірою людей та потрапляючи в оселю, жінка викрадала цінні речі або гроші господарів.

Жінку поліцейські спіймали на “гарячому”, коли порушниця після чергового прибирання у постійних клієнтів виносила з квартири 2300 доларів та 13 тисяч гривень.

 

Правоохоронці затримали 32-річну уродженку Черкащини. Поліцейські вже довели причетність зловмисниці до семи епізодів злочинної діяльності, а загальна сума збитків, завданих трьом потерпілим, складає більш ніж 270 тисяч гривень.

За фактом крадіжки, скоєної в умовах воєнного стану, відкрито кримінальне провадження. За скоєне підозрюваній загрожує до восьми років тюрми.

 Жінка обкрадала квартири киян під час прибирання. Фото: Національна поліція 

Нагадаємо, раніше у Києві дружина безвісти зниклого військового забула в таксі 400 тисяч гривень, а водій їх привласнив.

У Лондоні вкрали нову роботу Бенксі

Джерело Блогинг