У Києві розпочали розслідування у зв’язку з побиттям школярки однолітками

Фото: facebook.com/patrolpolice.gov.ua Справа про побиття 12-річної у столиці

Нині встановлено трьох дівчат, які завдавали ударів потерпілій. З ними та їхніми батьками проводяться слідчі дії.

Правоохоронці Києва розпочали досудове розслідування у зв’язку з побиттям трьома дівчатами 12-річної школярки на Мінському масиві в Києві. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури в понеділок, 5 серпня.

“За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Оболонської окружної прокуратури міста Києва розпочато досудове розслідування за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб (ч. 2 ст. 296 КК України)”, – зазначили у повідомленні.

 

 

За інформацією прокуратури, у соцмережах оприлюднили відео, на якому зафіксовано, як група підлітків по черзі завдає ударів 12-річній дівчинці та знімає свої дії на мобільний телефон.

Наразі встановлено, що ці події трапились 2 серпня 2024 року на території одного зі спортивних майданчиків розташованого на Мінському масиві, що в Оболонського району столиці.

Зауважується, що нині встановлено трьох дівчат, які завдавали ударів потерпілій. З ними та їхніми батьками проводяться слідчі дії.

Раніше повідомляли, що на Тернопільщині група дівчат побила школярку. Свідками НП стали інші підлітки, які не втручалися, але стояли поруч і знімали знущання з дівчини на камери мобільних телефонів.

В одній зі шкіл Дніпровського району Києва однокласники побили 13-річного підлітка, правоохоронці розпочали кримінальне провадження. Про побиття школяра однокласниками повідомила мати хлопця.

Джерело Блогинг