У Києві зі ставка дістали залишки крилатої ракети

Фото: ДСНС Небезпечна знахідка київських рятувальників

У ставку виявлено частини російської стратегічної крилатої ракети Х-101 класу “повітря -земля”, які залишилися після попередніх ворожих обстрілів міста.

У Києві водолази-сапери Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС України у Святошинському районі вилучили зі ставка рештки крилатої ракети. Про це в четвер, 1 серпня, повідомила пресслужба ДСНС.

Повідомляється, що це частини російської стратегічної крилатої ракети Х-101 класу “повітря -земля”, які залишилися після попередніх ворожих обстрілів міста. Знахідку вивезли на спеціальний полігон для контрольованого підриву.

“Шановні громадяни! Після атак ракетами чи дронами-камікадзе на землі або у водоймах можуть залишатися їхні залишки. Вони небезпечні. Тому не можна їх торкатися або розбирати в жодному разі. Одразу повідомте про виявлення підозрілого предмета на номер 101 та дочекайтеся приїзду фахівців”, – закликають у ДСНС. 

 

 

Нагадаємо, вночі 31 липня війська Росії здійснили одну з наймасованіших атак ударними БпЛА за увесь час війни. РФ випустила по Україні 89 ударних дронів і одну керовану авіаційну ракету Х-59. Вони усі були збиті.

Джерело Блогинг